ph4_logo
 
 

 

PYRAMID

ph4_image_text

Pyramid har funnits på marknaden i drygt 20 år och utvecklingen har alltid varit kundstyrd. Vår målgrupp är mindre och medelstora företag inom många olika branscher. Idag har vi ett av marknadens bredaste utbud av standard-moduler. Som kund har du mycket stora möjligheter att bygga ett standardsystem som svarar mot just dina önskemål och behov!

Unikum har, efter över 30 år i branschen, utvecklats till att vara marknadsledande inom sitt segment – mindre och medelstora företag. Under de senaste tre åren har fler än 1 000 företag valt Pyramid som sitt nya affärssystem. Kundbasen omfattar idag totalt närmare 6 000 företag.

Pyramids många funktioner är dess styrka

När du väljer nytt affärssystem är det viktigt att det har rätt funktionalitet för din verksamhet och att det bygger på en modern teknisk plattform.

Ett bra affärssystem ska dessutom vara lätt att förstå och enkelt att arbeta med.

Varje medarbetare ska kunna göra egna personliga inställningar anpassat efter behov och uppgift.

Under de kommande åren kommer ditt företag att utvecklas.

Förändringar i verksamhet och organisation ställer stora krav på att även ditt affärssystem kan anpassas efter nya förutsättningar.

Därför är ditt val av affärssystem en viktig händelse.

Låt oss få visa vad Pyramid Business Studio har att erbjuda.

Hämta pdf»

Pyramid anpassar sig efter

ditt företag och din bransch!

Läs mer»

Standardsystem

Mer än 90 % av alla system vi levererar är standardsystem utan några anpassningar i programkoden. Att redan från början veta vad systemet kommer att kosta, innebär en trygghet för dig som kund.

 

CARL E DATA