ph4_logo
 
 

 

24 SEVENOFFICE

24sevenoffice_logo.png

24SevenOffice startade redan 1997 att utveckla Nordens första 100 % webbaserade affärssystem med Cloud Computing-teknologin och SaaS (Software as a Service).

Detta är för övrigt samma teknologi som Google levererade sin första beta-app med, Gmail, år 2004.


Med 24SevenOffice är du och dina anställda alltid uppdaterade, oavsett om man är på resande fot, har hemmakontor eller har anställda utspridda på olika platser. Alla jobbar online och har alltid tillgång till live-information genomgående för alla moduler. Med 24SevenOffice kan du säga farväl till installationer och koncentrera dig på att tjäna kronor!

100 % webbaserat

Ingen installation, full integration

Integration är helt avgörande för att ett företag skall kunna jobba effektivt och lönsamt under 2011. Med 24SevenOffice är du alltid 100 % uppdaterad genomgående för alla våra moduler samt att du har tillgång till en rad fullt integrerade partnertjänster såsom bank, inkasso, kreditkontroll, telefoni etc. Detta innebär att du har tillgång ”live” till företagets affärssystem och dokument – varsomhelst och närsomhelst. Alla uppdateringar sker automatiskt så att du kan säga farväl till servrar, programvara, licenser och konsulter.

24SevenOffice är fullt skalbart – vilket innebär att du kan växa obegränsat inom systemet. Här finns inga dolda kostnader – du betalar endast per användare, något som ger ekonomisk förutsägbarhet för ditt företag!

 

Om teknologin

Cloud Computing, vilken är teknologin, som 24SevenOffice använder, är samma teknologi som exempelvis Facebook, WebEx, Google Apps, Dropbox, Yahoo!, YouTube, ZenDesk, Amazon och Wikipedia är baserat på idag. De allra flesta använder idag Cloud Computing i större utsträckning än de faktiskt inser. När var du exempelvis senast inne på en bankfilial för att betala en räkning? Alla tjänster på Internetbanker tillämpar Cloud som teknologi.

Cloud som teknologi inom kompletta affärssystem ger en rad spännande möjligheter för integration, ökad produktivitet och effektivitet. Du kan säga farväl till lokala servrar och programvara – allt du behöver är en dator och en webbläsare. Och det bästa av allt; du kommer igång på ”1-2-3”!

 

CARL E DATA